joi, 20 mai 2010

o noua piesa Amarthalos

Salutare tuturor,

A venit timpul sa va anunt ca Amarthalos va lua o pauza nedeterminata (sper bine meritata) in ceea ce priveste proiectele si materialele propuse si anuntate. Aceasta nu va insemna incetarea totala a activitatii ci doar reducerea ritmului cu care v-am obisnuit de a crea si de a va face cunoscute noile materiale.

Asa cum multi dintre voi m-au intrebat cand materialul ... dincolo de viata va fi disponibil pentru auditie, sunt nevoit sa va raspund ca nu este inca finisat dar cu siguranta anul acesta va fi disponibil.

Va multumesc pe aceasta cale tuturor celor ce ati participat la Deep in the underground, si cred ca imi este scuzabil faptul ca nu v-am anuntat  despre implicarea scenica in cadrul proiectelor lui  Lao ( Lao si Hteththemeth ).

Totusi asa cum v-am anuntat si in paginile site-ului meu http://amarthalos.blogspot.com  a aparut si un nou material numit Blank Black.

Pentru toti cei ce m-au sustinut si ma sustin in continuare va anunt ca asa cum v-am obisnuit am reinceput lucrul in paralel la deja anuntatul material Synthesis si spre edificare va anunt titlul unei  noi piese: in seninatatea stelelor.

Sa ne auzim cu bine in viitorul apropiat!

Niciun comentariu: