miercuri, 19 ianuarie 2011

Synthesis si Amarthalos la Between The Depths Of The Underground - Grimegod, True Mind, Amarthalos

O noua surpriza se anunta a fi "Between The Depths Of The Underground" - Grimegod, True Mind, Amarthalos.

Un eveniment organizat de NEXT EVIL EVENT,
ocazie cu care Amarthalos multumeste inca de pe acum organizatorilor pentru posibilitatea de a prezenta pentru moment doar auditiv noul sau material Synthesis.

Evenimentul va avea loc
Vineri, 11 februarie 2011 ora 8:00pm - 11:00pm in Rockstadt


Lucian Blaga nr. 11
Brasov

Astfel aveti ocazia de a audia in premiera noul material Amarthalos intitulat Synthesis, apoi va puteti delecta cu muzica buna a celor de la Grimegod si True Mind.

In continuare va las sa cititi comunicatul acestui eveniment exceptional:

Between The Depths Of The Underground - Grimegod, True Mind, Amarthalos


"Stimati degustatori de muzici grele, Next Evil Event va invita la un minifest ce va avea loc in deja faimosul Rockstadt. Evenimentul isi propune sa fie o punte intre doua editii ale unui festival ce isi doreste sa insufleteasca an de an peisajul muzical brasovean, si anume Deep In The Underground. Fiind un preview si in acelasi timp un review al acestui festival, evenimentul de vineri, 11 Februarie 2011 ii va reuni pe Grimegod, True Mind si Amarthalos.

Grimegod vor fi cei ce vor pune pe jar amatorii de doom-death melodic, pregatind un setlist nu numai vast dar si incitant. Fiind un stindard in domeniu, sa nu uitam totusi ca Grimegod face parte din primul val metal din tara noastra, trupa va va purta intr-o poveste pesimista, violenta, dar si sensibila, poveste ce va continua firul epic inceput anul trecut la prima editie Deep In The Underground.

True Mind este o trupa brasoveana aflata intr-o frumoasa si continua ascensiune. Abordand un melodic/symphonic metal placut urechilor chiar si ascultatorilor mai pretentiosi, avand in spate un puternic bagaj conceptual, trupa tocmai a lansat un nou material discografic pe numele sau No Redemption, material pe care sigur il va prezenta in seara de vineri.

Amarthalos este un proiect ce deja a devenit o emblema a dark-ambientului brasovean, in seara de vineri el urmand sa isi prezinte noul material discografic intitulat Synthesis. Programul sau va consta doar in prezentarea audio a albumului cu pricina, un show live fiind promis pentru o alta data. Va fi un preludiu armonios pentru ce va urma.
Ce va urma va lasam pe voi sa descoperiti, nu vor lipsi surprizele si deja obisnuita tombola.

Sperand ca v-am lasat un placut gust metalic, va asteptam vineri, 11 Februarie 2011, la Between The Depths Of The Underground."

Niciun comentariu: