vineri, 11 februarie 2011

Prima auditie a noului album Amarthalos - Synthesis

Dupa cum bine stiti mai este putin pana cand noul album Synthesis va putea fi audiat in cadrul evenimentului Between The Depths Of The Underground, eveniment ce va avea loc Vineri, 11 februarie 2011 ora 20 in Rockstadt.

Profit de aceasta ocazie pentru a va oferi o surpriza placuta, la cererea unora dintre voi, posibilitatea achizitionarii unui CD cu noul material Amarthalos, doar in cadrul acestui eveniment.
Albumul este scos intr-o editie extrem de limitata asa ca aviz amatorilor care doresc un album intr-o forma materiala cat si celor nerabdatori de a intra in posesia unui CD Amarthalos.


Cd-ul va avea acelasi continut ca si materialul ce va fi disponibil si pe net la o data ulterioara.

Nu imi ramane de spus decat ca va astept in Rockstadt pentru a va bucura cu auditia unui nou material spiritual, fantastic, experimental, rustic si ambiental semnat Amarthalos pe langa surprizele placute oferite de organizatori:

"Stimati degustatori de muzici grele, Next Evil Event va invita maine - Vineri 11 Februarie 2011 la Between The Depths Of The Underground - un minifest ce va avea loc in deja faimosul Rockstadt. Asa cum ati fost anuntati in comunicatul evenimentului, seara ii va reuni pe Grimegod, True Mind si Amarthalos, si va oferi si o prima surpriza, pe care o dezvaluim acum - trupa Searing Blaze. Biletul de intrare va costa 10 lei. In pretul sau este inclusa si participarea la o tombola cu numeroase produse "grele". Va asteptam cu drag incepand cu ora 20."

Niciun comentariu: